Word assistent pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Draag bij aan een fijne plek voor kinderen

Draag bij aan een fijne plek voor kinderen

‘Zorgen voor’ is voor jou een breed begrip. Het zit in kleine taken waarmee je verantwoordelijkheid draagt voor een geslaagde dag voor onze kinderen. En voor een geslaagde werkdag. Voor jou zit het in ondersteunen, er simpelweg zijn én ervoor zorgen dat alles gefaciliteerd is op de verschillende locaties van Quadrant. Nieuwsgierig naar wat een assistent pedagogisch medewerker in de kinderopvang nog meer doet? Scrol dan verder.

Groei mee

Jij houdt van leren. Daarom maak je graag kennis met de kinderopvang als assistent pedagogisch medewerker, om daarna weer door te groeien. Hier zie jij een mooie ontwikkelkansen. Bij Quadrant kun je vanuit deze functie dan ook doorstromen naar een BBL-opleiding. Zo blijf jij constant in ontwikkeling en geef je glans aan je toekomst.  

 

Omarm constante verandering

Afwisseling mag van jou eindeloos zijn. In je dagelijks leven ben je graag in de weer; ze omschrijven jou als ‘een bezige bij’. Dat is fijn, want bij Quadrant word je multifunctioneel ingezet als assistent pedagogisch medewerker. Zo help je bijvoorbeeld ’s ochtends tijdens het eten bij de peutergroep en ondersteun je ’s middags de activiteiten op de bso 

 

 

Een praktische blik

In één oogopslag zie jij wat er moet gebeuren om een omgeving praktisch en veilig te organiseren. Dat is een ijzersterk pluspunt in jouw karakter; zelfs zonder woorden weet jij wat je te doen staat. Een kind dat wat liefde en aandacht nodig heeft, de opgestapelde was, een rommelige speelhoek of een lege voorraadkast? Jij regelt het wel. 

een werkplek die voelt als thuiskomen

zorgzame en enthousiaste collega’s

ruimte om óók jezelf te ontwikkelen en te ontdekken

meebouwen aan de toekomst

De doelgroepen

Heb je vragen?

Stuur ons een bericht of bel ons direct

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.