Werken in de kinderopvang

Een werkplek die voelt als thuiskomen

Ontdek hoe het is om te werken bij Quadrant.

Jij bent Quadrant

Als de werknemers gelukkig zijn, zorgt dat voor vrolijke kinderen. Daarom sta jij bij Quadrant centraal. Dat gaat verder dan de werkvloer: wie je thuis bent en wat je daar meemaakt, neem je immers overal mee naartoe. Daarom gaan wij op zoek naar het complete beeld van jou als mens. Om er voor je te zijn als werkgever én je functie te vormen naar jouw talenten, zodat jij je ontwikkelingskansen kunt benutten.  

Creëer een veilige haven

Quadrant doet er alles voor om kinderen te zien lachen. Door ze stabiliteit, regelmaat en een veilige plek te bieden om op te groeien. Door leeftijdsgenootjes elkaar te laten ontmoeten en samen te laten spelen. We zien onze kinderen zoals ze zijn en stellen hun ontwikkeling centraal.  

Jij als medewerker draagt bij aan het creëren van deze veilige haven. Je krijgt de kans om een belangrijke rol te spelen in de kindertijd van onze kleintjes. Of je ze nou dagelijks bij de hand neemt, of je buigt over beleid, personeel, administratie of roosters: jij maakt het mogelijk.  

Ontmoet Quadrant

Bij Quadrant loop je zo naar binnen, gewoon in je spijkerbroek, kletsend met je leidinggevende en collega’s. Iedereen is dan ook gelijkwaardig. Maar ook buiten onze organisatie zijn we toegankelijk. Zo houden we de drempel laag om het gesprek aan te gaan, voor ouders, basisscholen, deskundigen en anderen. We kijken vooruit met de toekomst scherp in ons vizier. Dat doen we door mee te bewegen met de wereld om ons heen. Zo blijven we onderweg, samen voor het kind.  

Wil jij meebouwen aan Quadrant 

Werken bij Quadrant betekent:

bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen;

dankbaarheid ervaren in je werk;

een plek om te groeien als mens;

een warm team met een gezamenlijk doel.

Meer weten?

Wij zijn Quadrant Kindercentra. Wij richten ons op de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. We zorgen voor geborgenheid en een omgeving die veilig maar ook uitdagend is.

Wil je meer weten?

Kom werken bij Quadrant