Kom werken op het hoofdkantoor van Quadrant

Met jouw inzet ben je van grote betekenis

Met je werk lever jij een maatschappelijke bijdrage. Dat is wat jou drijft en wat het vuur in je aanwakkert. Met een functie bij het bedrijfsbureau van Quadrant heb je een directe invloed op het reilen en zeilen binnen de organisatie. En je maakt het verschil voor de kinderen: zij krijgen de kans zich te ontwikkelen en hebben een fijne tijd bij onze kinderopvang.

Kansenspotter

Onze organisatie groeit als kool. Er zijn dus volop kansen en ontwikkelingen. Die moet je dan wél spotten en aangrijpen natuurlijk. Daar ligt jouw talent. Jij pakt de verantwoordelijkheid en toont initiatief. Je voelt je vrij om nieuwe plannen aan te dragen en die samen met je collega’s uit te voeren. Met elkaar professionaliseren we Quadrant. En omdat het draait om onze medewerkers, verliezen we die nooit uit het oog. 

Connecties maken

Een hecht en betrokken team: dat is Quadrant. Jij maakt graag de connectie en met een dosis nieuwsgierigheid ontmoet je alle collega’s, of ze nou op kantoor of in de kinderopvang werken. Voor elkaar zetten we een stapje extra. We helpen elkaar als dat nodig is en werken veel samen met iedereen binnen de organisatie. 

Toegewijde collega’s

Natuurlijk hebben we allemaal een groot hart voor de kinderopvang, maar ook voor elkaar. Jouw loyale aard past daar perfect bij. Je bloeit op in een warme, informele omgeving en bent altijd in voor een gezellig praatje. Toe aan een dag thuiswerken? Ook dat is geen probleem. 

een werkplek die voelt als thuiskomen

zorgzame en enthousiaste collega’s

ruimte om óók jezelf te ontwikkelen en te ontdekken

meebouwen aan de toekomst

Bekijk de vacatures

Heb je vragen?

Stuur ons een bericht of bel ons direct

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.