Word manager in de kinderopvang

Bouw mee aan Quadrant

Als er nood aan de man is, heb jij al een boekwerk aan oplossingen paraat. Jij houdt overzicht, signaleert en wilt de beste mensen inzetten voor onze kinderen. Zo draag je bij aan een vrolijke kindertijd. Jij bent er voor je team en de organisatie, en vult het raamwerk van ons beleid. Bouw als manager bij Quadrant aan een fijne kinderopvang voor onze kleintjes.

Op ontdekkingstocht naar talent

Jouw voelsprieten zijn gericht op talenten; die signaleer je dan ook moeiteloos. Jij ziet haarscherp wie mensen zijn en waar ze goed in zijn: je vertaalt hun kwaliteiten in een handomdraai naar concrete taakinvullingen. Zo komt het maximale uit jouw team tevoorschijn. 

Mensenmens

Mensen: je kunt er geen genoeg van krijgen. Contact in allerlei soorten en maten, daar laad je van op. In gesprekken vervul je het liefst een leidende rol; die past als een gegoten jas. Externe deskundigen, contactpersonen van scholen, ouders en anderen: jij gaat graag met hen om tafel. Jouw liefde voor mensen gaat echter niet met je aan de haal. Grenzen stellen en bewaken is een van jouw kernkwaliteiten. 

De tel vinden

Jouw financieel inzicht is om door een ringetje te halen. Budgetten, begrotingen en kerngetallen: jij raakt de tel nooit kwijt. Je houdt het hogere organisatiedoel in het vizier, vertaalt dit naar jouw team en organisatiebreed. Zo werk je menselijk en toch strategisch aan de toekomst van Quadrant 

Een geboren leider

Als er wat te managen valt, bellen collega’s jou meestal. Dan spring je maar wat graag bij, niet als scheidsrechter maar empathisch en met sterke leiderschapsskills. Jij spreekt niet toe, maar geeft leiding door te inspireren, coachen en motiveren. Jij luistert naar de behoeftes in het veld, met het Quadrant-beleid in je achterhoofd. 

een werkplek die voelt als thuiskomen

zorgzame en enthousiaste collega’s

ruimte om óók jezelf te ontwikkelen en te ontdekken

meebouwen aan de toekomst

Heb je vragen?

Stuur ons een bericht of bel ons direct

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.