Word pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Sluit kinderen in je hart.

Jij bent niet per se een duizendpoot. Ook hoef je niet perfect te zijn. Je ziet jezelf als ‘continu in ontwikkeling’ en omarmt naast je talenten ook je leerpunten. Zelfkennis noem jij dat. Zo blijf je open, groei je in je vak en geef je ruimte aan je eigen ontwikkeling. Wat wél staat als een huis, is dat je ieder kind in je hart sluit; dat geldt voor een pedagogisch medewerker in de kinderopvang bij Quadrant. Herkenbaar? Lees dan verder. 

Kinderen horen en zien

Er gebeurt veel op de werkdag van een pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Gelukkig sta jij bekend als een octopus met acht armen. Zo houd je bij wat er in je omgeving speelt, vanuit je wens om ieder kind met aandacht te zien en te horen. En om aan het einde van de dag elke ouder wat informatie en een blij kind mee te geven. Pas dan is jouw dag geslaagd.  

 

Overzicht behouden

Goed bij de les: zo omschrijft je omgeving jou. Dat komt goed uit, want Quadrant geeft de kinderen rust en regelmaat. Dat ziet er voor iedereen weer anders uit. Van groentehapjes tot middagslaapjes: jij weet wíe wát wannéér krijgt. Jouw skills om zelf flexibel in de structuur van de dag te werken, komen precies wat dát betreft goed uit de verf.  

 

 

Jij bent wie je bent

Verschillende mensen vullen elkaar aan. Jij laat dus zien wie je bent, omdat je weet dat dit een team juist veelzijdig maakt. Of dit nou chaotisch of gestructureerd is: jij mag er zijn. Waar de één de creativiteit laat stromen voor nieuwe activiteiten, houdt de ánder overzicht over de dagstructuur. Zo versterkt iedereen op een eigen manier het grotere geheel.  

een werkplek die voelt als thuiskomen

zorgzame en enthousiaste collega’s

ruimte om óók jezelf te ontwikkelen en te ontdekken

meebouwen aan de toekomst

De doelgroepen

Heb je vragen?

Stuur ons een bericht of bel ons direct

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.