Bijbaan in de kinderopvang

De ervaring vliegt op jouw cv

In je bijbaan als pedagogisch medewerker doe je ervaring op met de doelgroep die bij jouw studie past. En maken we de opvang nóg leuker voor de kleintjes: jij geeft ze een fijne kindertijd. Tegelijkertijd stapelen je carrièrekansen zich op als een blokkentoren.

Elk moment is een kinderfeest

Plezier maken met kinderen van 0-13 jaar: daar mogen we jou voor wakker maken. Vol enthousiasme start jij met de activiteiten die horen bij het thema dat de vaste collega’s besproken hebben. Dankzij jouw opleiding weet je precies welke activiteiten het beste passen bij de leeftijdsgroep die je vandaag onder je hoede hebt. Jij maakt van elk moment een feest op de kinderopvang.  

De juiste focus

In je bijbaan bij de kinderopvang onderneem je leuke activiteiten met de kinderen. De vaste collega’s pakken de voorbereidingen en extra taken op. Zo houd je genoeg ruimte over om te focussen op jouw opleiding en doe je tegelijkertijd ervaring op. Staat goed op je cv én je portemonnee krijgt een boost.  

De spelregels van de flexpool

De keus wanneer je werkt is helemaal aan jou. Via de app geef je jouw beschikbaarheid door. Verandert er nog iets in je plannen? Dan pas je de uren makkelijk aan in de app. De manager wijst jou dan een openstaande dienst toe. Check! 

Diplomacheck

Ontdek of je met jouw diploma of gekozen opleiding aan de slag mag in de kinderopvang.

Een verouderd diploma? Voel je welkom

Heb jij een verouderd diploma? Met een training van zes maanden, frissen wij je geheugen op en blazen we je talenten weer nieuw leven in. Quadrant betaalt de training. Daarnaast bieden we je direct een betaalde baan als pedagogisch medewerker in ontwikkeling. Training afgerond? Dan mag je natuurlijk als volwaardig pedagogisch medewerker aan de slag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dit krijg jij

We waarderen jouw werk

Salaris tussen €2385 en €3192 bruto.

Sportregeling

Zo zit je nog lekkerder in je vel.

Betrokken collega’s

Word onderdeel van een hecht team.

Eindejaarsuitkering

Jouw inzet wordt beloond.

Tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering

Gezondheid staat voorop.